Asiakasreferenssit

Asiakkaiden kertomaa millaista Karoliina Groupin kanssa on työskennellä!

Karoliina Group on toimintansa aikana toteuttanut lukuisille yrityksille monenlaisia myynnin valmennus ja koulutushankkeita sekä järjestänyt tapahtumia ja emännöinyt niitä. Annetaan asiakkaiden kertoa miten projektit ovet sujuneet.


Myllyn Apteekki

Myllyn Apteekki

"Karoliina toimi Myllyn Apteekissa markkinointiassistenttina. Hänen tehtäviinsä kuului mm. yhteistyökumppaneiden tapaaminen, kampanjoiden toteuttaminen sekä markkinointimateriaalien tilaaminen ja tarkistaminen. Karoliina oli työssään tarkka ja säntillinen. Hän oli oma-aloitteinen, ja toteutti työnsä sovitusti ajallaan. Iloisesta ja innostuneesta Karoliinasta pitivät niin yhteistyökumppanit kuin koko Myllyn Apteekin henkilökunta."

Anne Elo-Kinnunen
apteekkari
Myllyn Apteekki


Intoo Koulutus

Intoo Koulutus

"Karoliina toimii Intoo Koulutuksessa tutkintojen arvioijana Myynnin ammattitutkinnossa. Hän osaa digitaalisen markkinoinnin sekä myyntityön. Intoo Koulutus on erikoistunut verkkokauppa- sekä digitaalisen markkinoinnin koulutukseen, siksi myös Karoliinalta vaaditaan tämän alan osaamista hänen toimiessaan arvioijana. Yhteistyömme Karoliinan kanssa on erinomaista. Karoliina on ammattilainen. Suosittelemme häntä lämpimästi yhteistyökumppaniksenne."

Sari Jokinen
kouluttaja, intoilija
Työintoo Oy, Intoo Koulutus


Emerbus

Emerbus

"Karoliina hoitaa toimeksiannot mallikkaasti ja useimmiten ylittää odotukset. Hyvä tuloksellinen kumppani! Voin lämpimästi suositella b-to-b myyntiin."

Lauri Kokko
toimitusjohtaja
Emerbus


Heini Larjava

"Karoliina oli työssään aktiivinen ja ahkera. Erityisesti ennakkomyyntitiimissä Karoliina teki hienoja myyntituloksia. Karoliina oli yksi ennakkomyyntitiimimme energisimpiä myyjiä. Suosittelen häntä myynnillisiin ja tuloshakuisiin asiakaspalvelutehtäviin."

Heini Larjava


Leaf Areena Oy

Leaf Areena Oy

"Karoliina Huhtala hoiti Leaf Areenan markkinointia ja tapahtumien järjestämistä standillä yrityksemme ulkopuolella kauppakeskuksissa, markkinoilla, urheiluliikkeissä yms. paikoissa. Karoliinan ammattitaidon ja energisen asenteen ansiosta saimme uusia asiakkaita Leaf Areenalle. Voin suositella häntä jokaiselle joka haluaa yritykseensä uusia asiakkaita ja kasvua."

Pasi Kuutti
yrittäjä, toimitusjohtaja
Leaf Areena Oy